world meets catalunya

Independencia Catalana

És possible una Catalunya amb una política que permeti millorar

cropped-independencia_cataluña.jpgLa política té les seves influències en tot el relacionat amb els pobles, és per això que la situació política que es viu avui a Catalunya ha incidit en la societat catalana, i és que es pot dir que la vida d’aquesta comunitat ja no és la mateixa .
Afortunadament hi ha coses que no es poden canviar, ia Catalunya una d’elles és la passió per la seguretat, per això els serrallers són uns dels professionals que sempre tenen feina en aquesta comunitat, ja que si alguna cosa els agrada als catalans és estar ben protegits.
Són moltes les coses en les que ajuden els serrallers, i és que aquests no sols poden portar bones notícies pel que fa a protecció, sinó que també ens poden ajudar a valorar els nostres béns, i així donar-los la protecció que es mereixen, això d’acord a el seu valor.
A Catalunya són moltes les coses que s’esperen des que es viu aquesta aguda crisi política, i una d’aquestes coses és poder viure en pau, ja que ah passat alguna cosa molt lamentable, i és que s’han enfrontat catalans contra catalans.
La unió dels habitants és vital perquè els pobles puguin créixer, i aquesta desunió que hi ha entre els catalans afecta massa a la comunitat, per això el que més s’espera és que les desavinences entre els catalans puguin acabar-se.
No es demana que cada qui renunciï als seus ideals, sinó que s’acceptin les lleis a les que s’estan sotmeses i s’entengui d’una vegada que hi ha moments històrics per a tot, i que potser aquest no és el moment per aconseguir una independència.

Catalans que destaquen en el món

Per als catalans és molt important ser bons en tot el que fan, per aquesta raó el ser notícia internacional pels seus problemes polítics no és una cosa que els fa molta gràcia, però tot i la situació política dels catalans segueixen esforçant-se per ser els millors en molts àmbits.
Per exemple, l’art culinari sempre ha estat una de les coses en què es destaquen els catalans, i és que a Catalunya hi ha molts restaurants que tenen moltes premiaciones, i de les més importants, com és el cas d’algunes estrelles Michelin.
A Catalunya hi ha moltes premiaciones i trofeus en matèria esportiva, àmbit en el qual els catalans saben perfectament com moure, això sense esmentar que aquesta comunitat alberga a un dels equips de futbol més importants del món, el Barcelona Futbol Club.
Definitivament els catalans tenen prou coses com per sentir-se orgullosos del que són i lluitar per seguir sent els millors, sent un exemple per a la resta d’Espanya i també per a tot Europa.
Els catalans saben que aquesta situació política ha de passar i que la situació en general a Catalunya va a millorar, especialment el que passa amb l’economia, la qual s’ha mantingut inestable des que la crisi política s’ha instal·lat en aquesta comunitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *